Sales Traineeship

Wat ga je doen?

Ben jij proactief, ondernemend en niet bang om de telefoon op te pakken en klanten te bellen? Lees dan zeker verder! Bij Apostle zijn we op zoek naar een enthousiaste sales trainee die weet van aanpakken! We leiden je tijdens het traineeship op tot een professionele salesmedewerker. De opleiding zal via het 70 - 20 -10 model verlopen.


Fase 1

We leren je in 10% van de tijd tijdens het traineeship via e-learning over inbound sales en onze Social shift methodiek. Je leert hoe social media voor organisaties kan bijdragen aan het behalen van strategische doelen.


Fase 2

In 20% van de tijd wordt je gecoacht door ervaren sales professionals.  We hebben een agile werkwijze wat inhoudt dat er meerdere keren per week kort contact is met het team. Daarnaast krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je tijdens het traineeship begeleidt.


Fase 3

Met een deep dive ga je direct aan de slag in de praktijk. In 70% van het traineeship doe je praktijkervaring op. Na het traineeship heb je veel bedrijven gesproken waardoor je in korte tijd veel marktkennis vergaart. Het is voor ons een sport om altijd onze doelstellingen te behalen en jij gaat daar onderdeel van zijn!


Jouw werkzaamheden als sales trainee:

 • Leads opvolgen;
 • Acties bedenken met marketingteam;
 • Bedrijven benaderen.

Aanvullende werkzaamheden na het traineeship:

 • Demo's geven;
 • Klantcontact onderhouden.

Heb jij interesse in een Sales Traineeship?

Align people to rock social!

Vragen?


Neem contact op met een van onze medewerkers!

Apostle hecht veel waarde aan uw privacy. Wij gebruiken de informatie die u ons verstrekt om contact met u op te nemen over onze relevante inhoud, producten en diensten. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie.

Wat vragen we van jou?

Wat bieden wij?

 • Je hebt bij voorkeur minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van commerciële economie, communicatie of bedrijfskunde;
 • Je bent pro-actief, ondernemend en niet bang om de telefoon te pakken om potentiële klanten te bellen;
 • Je bent ambitieus en wil graag verder in de sales;
 • Je bent creatief, in het bedenken van nieuwe ideeën om de verkoop te stimuleren met de klantgedachte altijd voor ogen; 
 • Je durft buiten de lijntjes te kleuren;
 • Wij gaan voor samen sterk en als teamplayer ben jij hierin van grote toegevoegde waarde;
 • Je bent zelfstandig, zowel op kantoor als vanuit huis; 
 • Daarnaast ben jij beschikbaar voor een fulltime traineeship.
 • Een fulltime traineeship met uitzicht op een fulltime dienstverband: ideaal voor schoolverlaters en young professionals die op zoek zijn naar een droombaan;
 • Je hebt de eigenschappen van een verkoper en wil deze in de praktijk brengen. We maken een opmaat opleidingstraject wat betekent dat jij het tempo bepaalt;
 • Een functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
 • Alle tools die jij nodig hebt om jouw job succesvol uit te kunnen oefenen;
 • Veel balans tussen werk-privé (thuiswerken - onbeperkt aantal vrije dagen); 
 • Geen 09:00-17:00 baan, maar zelf in te delen;
 • Een top werksfeer met een versbereide teamlunch op donderdag, borrels, wekelijks padellen, terugkerende teamactiviteiten en een informele energieke club van collega’s.

#positievecultuur

Over Apostle

Apostle is een innovatief en ondernemend bedrijf dat onwijs snel groeit, continu verandert en zoekt naar mensen die de status quo durven uit te dagen. Je komt bij ons dan ook terecht in een dynamische omgeving waar we van je verwachten dat je zelfsturend, leergierig en bovenal niet bang bent om fouten te maken.


Binnen onze organisatie is veel ruimte voor eigen inbreng, en is jouw mening érg belangrijk. Heb je een goed idee? Gooi het in de groep, en wie weet ben jij verantwoordelijk voor de nieuwste ontwikkelingen! Wij zijn een open en transparante organisatie zonder hiërarchische structuur, waar iedereen (bijna 😉) alles tegen elkaar kan zeggen. Kom je ergens niet uit? Jouw collega’s staan altijd voor je klaar om samen naar een oplossing te zoeken. Gezelligheid is belangrijk, maar hard werken is ons zeker niet onbekend. Al met al een enthousiaste groep young professionals die graag op Champions League niveau willen spelen!

Visie


Social media gaan een centrale rol spelen in zowel interne als externe communicatie. Wij geloven dat de kracht van authentieke en persoonlijke boodschappen hierin belangrijk zijn.

Missie


We verbinden mensen binnen organisaties en helpen bedrijven met het verbeteren van het imago door een authentieke aanpak, de Social Shift. Hiermee behalen zij hun doelstellingen voor recruitment, sales en marketing.

Kernwaarden


We werken met medewerkers en partners voor organisaties die ondernemend, pro-actief, leergierig, meedenkend en trots op hun werk zijn en graag samenwerken in een positieve sfeer.

USP


Het onderscheidend vermogen van Apostle zit in de toepassing van de Social Shift methodiek en een eigen ambassadeurs platform.

085 876 9435

Wij verbinden mensen met organisaties en helpen bedrijven om meer bekendheid te genereren samen met hun medewerkers door middel van een authentieke benadering: De Social Shift. Met deze methodiek zijn niet alleen je medewerkers zichtbaar voor anderen, ze creëren ook zichtbaarheid van jouw bedrijf in hun online netwerk. 

Contact:
Raadhuislaan 4, 

5341 GM Oss

M: info@apostle.nl

T: 085 - 8769435

© Apostle Connect – All rights reserved |